Recenzie fotoaparátov v novom dizajne

30. máj 2011 – Dnes sme na adrese recenzie.hladacik.sk spustili do prevádzky redizajnovanú sekciu portálu Hľadáčik.sk s recenziami a testami fotoaparátov, objektívov a ďalšieho príslušenstva z oblasti fotografie.

Doposiaľ sme v sekcii Recenzie každý deň pridávali nové odkazy na odborné recenzie. Zoznam recenzií tak tvoríme už od roku 2004. Odvtedy sa tu nazbieralo cez 8000 odkazov. Z tohto pohľadu ide o unikátnu databázu. Pri čítaní recenzií z roku 2004, 2005,.. sa už možno aj pousmejete.

V novej verzii sme neostali len pri zmene dizajnu. Na stránkach jednotlivých výrobkov s odkazmi na recenzie pribudla možnosť pridávať užívateľské recenzie. Pokiaľ teda vlastníte nejaký fotoaparát, neváhajte sa podeliť o svoje skúsenosti s ním.

Postupne budeme pridávať ďalšie novinky a vylepšenia. Zatiaľ neprezradíme, ale určite nájdete informáciu aj tu na blogu.

Nová verzia recenzii beží zatiaľ v "beta" režime, môžu sa teda objaviť drobné nedokonalosti. Tie však postupne odstraňujeme. Ak teda niečo nájdete, budeme radi, ak nás upozornite.

Takže šup na Recenzie.hladacik.sk a skúšajte.

Author: Ľubomír Púpala

Share This Post On

Submit a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *